Binnenkort

23juli
23 juli - 27 juli
Bever zomerspelen
23juli
23 juli - 29 juli
Zomerkamp Welpen
23juli
23 juli - 30 juli
Zomerkamp Scouts
24aug
24 aug - 31 aug
Zomerkamp RSA

Jaarlijkse activiteiten

Nieuwjaarsborrel Ouders en vrijwilligers van Jan Baloys toosten op het nieuwe jaar. We zorgen voor een leuke activiteit voor de jeugdleden en andere jeugdige gasten.
Snerttocht Winterwandeling met snert na afloop. Voor leden en niet-leden.
Regionale scoutingwedstrijden Onze scouts nemen het op tegen andere scouts in de regio in een wedstrijd in diverse scoutingtechnieken.
Koningsdag Een leuke scouteske activiteit op de oranjemarkt in Stiphout
Zomerkamp Het hoogtepunt van het scoutingseizoen. Logeren of kamperen samen met je vrienden. Voor iedereen die ooit scout is geweest, blijven de kampen onvergetelijke herinneringen. 
Overvliegen De oudste leden van elke speltak maken de overstap naar de volgende speltak. Daar wachten weer nieuwe uitdagingen afgestemd op hun leeftijd.
JOTA/JOTI Contacten leggen met andere scouts van over de hele wereld. Oorspronkelijk via de ether maar tegenwoordig meestal via internet. 
Natuurwerkdag Onze vereniging heeft twee vennen in de Stiphoutse Bossen "geadopteerd". Dat betekent dat we er samen met het IVN voor zorgen dat we de vennen hun unieke staat behouden.
Torenkoekenactie Onze leden verkopen bonnen die bij de bakker ingewisseld kunnen worden tegen versgebakken torenkoeken. De opbrengst komt ten goede aan onze clubkas.

Zomerkamp Welpen

Kalender
Welpen
Datum
23 juli - 29 juli