Binnenkort

9dec
09 dec - 11 dec
Scouts Winterbivak
7jan
17mrt
17 mrt - 19 mrt
Welpen Ouder-kind-weekend
31mrt
31 mrt - 02 apr
Bevers - Weekend
14apr
14 apr - 16 apr
Scouts - Weekend
2juni
02 juni - 04 juni
Welpen Outdoorweekend
15juli
15 juli - 19 juli
Bevers Zomerkamp
15juli
15 juli - 21 juli
Welpen Zomerkamp
15juli
15 juli - 22 juli
Scouts Zomerkamp

Jaarlijkse activiteiten

Nieuwjaarsborrel Ouders en vrijwilligers van Jan Baloys toosten op het nieuwe jaar. We zorgen voor een leuke activiteit voor de jeugdleden en andere jeugdige gasten.
Snerttocht Winterwandeling met snert na afloop. Voor leden en niet-leden.
Regionale scoutingwedstrijden Onze scouts nemen het op tegen andere scouts in de regio in een wedstrijd in diverse scoutingtechnieken.
Koningsdag Een leuke scouteske activiteit op de oranjemarkt in Stiphout
Zomerkamp Het hoogtepunt van het scoutingseizoen. Logeren of kamperen samen met je vrienden. Voor iedereen die ooit scout is geweest, blijven de kampen onvergetelijke herinneringen. 
Overvliegen De oudste leden van elke speltak maken de overstap naar de volgende speltak. Daar wachten weer nieuwe uitdagingen afgestemd op hun leeftijd.
JOTA/JOTI Contacten leggen met andere scouts van over de hele wereld. Oorspronkelijk via de ether maar tegenwoordig meestal via internet. 
Natuurwerkdag Onze vereniging heeft twee vennen in de Stiphoutse Bossen "geadopteerd". Dat betekent dat we er samen met het IVN voor zorgen dat we de vennen hun unieke staat behouden.
Torenkoekenactie Onze leden verkopen bonnen die bij de bakker ingewisseld kunnen worden tegen versgebakken torenkoeken. De opbrengst komt ten goede aan onze clubkas.

Carnavals-aftrap voor RSA en 18+

Kalender
Scouting Jan Baloys
Datum
17 feb